Reddingsbrigade Echt

Orange Cup / NK Pool 2017 (A-B-M)

Op zaterdag 2 en zondag 3 december vond de Orange Cup plaats in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Bij dit Open Nederlands Kampioenschap Pool Events namen ruim 480 deelnemers uit 15 verschillende landen het tegen elkaar op bij verschillende onderdelen van de Lifesaving Sport in het zwembad. Deelname aan deze wedstrijden stond open voor individuele deelnemers en teams van de categorieën B (Junioren), A (Senioren) en M (Masters). Sporters van Reddingsbrigade Echt presteerde uitstekend met 24 podiumplaatsen in het nationale klassement. Rik op het Veld, Sven Roemen, Rianne Golsteijn en Mieke Hover werden op diverse onderdelen Nederlands Kampioen. Daarnaast behaalde Guus van der goor, Eric Pietermans, Luuk Willems, Jack Meerten en bovengenoemde sporters op meerdere onderdelen een zilveren en/of bronzen medaille. Ook waren er een heel aantal nieuwe junioren sporters die klasse prestaties hebben laten zien. Gefeliciteerd met de behaalde tijden en podiumplekken.