Reddingsbrigade Echt

Sponsoroverzicht

Giesberts Spuitwerken

Na meer dan 30 jaar werk ervaring staat Wim Giesberts Spuitwerken garant voor kwaliteit en goede service. Spack-spuitwerk is de ideale afwerking voor wanden en plafonds en kan zowel in een fijne of grove korrel worden aangebracht. Airless latex spuitwerk is zeer geschikt om bestaand spuit- of texwerk streeploos over te spuiten. Zowel spack als latex is in alle mogelijke kleuren leverbaar, de klant kan naar wens zijn eigen kleur samenstellen. Wij zijn werkzaam in alle regio's, door heel Nederland, maar ook in België en Duitsland, particulier, nieuwbouw en renovaties.

Giesberts Spuitwerken is o.a. onze kledingsponsor 

Fitness&zo

Welkom bij Fitness & Zo! Kom binnen, beleef en ervaar... Kom langs voor een gratis advies en een lekker kopje koffie. Doe mee met een groepsles, of vraag naar de uitgebreide rondleiding. We bespreken je doelstellingen en kijken welk trainingsschema het beste bij jou past.

100%FUN SFEER & VOLDOENING

Mediatastisch

WIJ MAKEN WEBSITES, APPLICATIES,
WEBSHOPS & BRANDING

 

Sponsorkliks

Sponsor RBEcht gratis. Grote kans dat jij binnenkort ook iets online koopt voor Sinterklaas en/of Kerst. Wist je dat je daarmee gratis RBEcht kunt sponsoren? Door eerst naar www.sponsorkliks.com/partners.php?club=4650&fbs te gaan en vervolgens naar bijvoorbeeld Bol.com, Wehkamp, Hema, Coolblue of een van de andere ruim 250 winkels. Na jouw aankoop ontvangt RBEcht een bedrag zonder dat jij iets meer betaalt.

Jan Welters | Autoservice

Uw adres voor onderhoud van alle merken auto’s, lichte bedrijfswagens en campers. Ook zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en schadevrije gebruikte auto's met weinig kilometers.

Door de gestage groei van onze klantenkring werd verplaatsing naar elders noodzaak. Na ruim 30 jaar op de Maasbrachterweg, zijn wij in 2011 verhuisd naar de Edisonweg 5A.Daar beschikken wij over een complete en uiterst moderne werkplaats.

Aandacht voor uw auto is bij ons vanzelfsprekend. Kwaliteit, service en wederzijds vertrouwen zijn de speerpunten van ons bedrijf.

't Elfde Gebod

Dé plek voor een lekkere lunch, een heerlijk diner. In de knusse Gelagkamer kunt u ook gezellig borrelen of genieten van een Limburgs kopje koffie. ’t Elfde Gebod is tevens Brand bier Proeflokaal en heeft de lekkerste speciaal bieren.

U kunt hier ook genieten van High tea, High wine, High beer' of Tapas arangementen.